donderdag 15 oktober 2009

Nieuwe ontwikkelingen en promotie boek

De komende tijd staan er twee belangrijke dingen te gebeuren.

Ten eerste is er de kersverse samenwerking met tekstschrijver/webredacteur Miranda van Elswijk en bestuurskundige/imker Ramon Hagedoorn.

Ten tweede is er de promotie van mijn nieuwste boek (On)geloofwaardig met een zeer gevarieerde signeersessie bij The Readshop Bloemendaal in Gouda op zaterdag 7 november.

Dankzij de samenwerking met Miranda en Ramon kunnen we gezamenlijk een compleet dienstenpakket aanbieden. Een op maat gesneden concept voor de promotie van bedrijven en instellingen. Bijvoorbeeld in de vorm van een boek met een persoonlijke visie, missie, historie en toekomstplannen. Of in de vorm van fictie, waarin het bedrijf of instelling de hoofdrol speelt.
Een andere mogelijkheid is een kleurrijk schilderij in combinatie met een gedicht, dat eventueel afgedrukt op een voorwerp als origineel relatiegeschenk kan dienen. Of wellicht iets heel anders. Wij denken graag mee.
Is er meer behoefte aan een interne verandering, dan adviseren wij bij de innovatie van de organisatie en/of het opzetten van een personeelsmagazine.




Miranda van Elswijk is tekstschrijver en webredacteur. Ze begon haar loopbaan bij het Ministerie van OCW, waar ze communicatieadviseur was op het gebied van het beroepsonderwijs. Daarna werkte ze bij Colo, de vereniging van kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven.
Ook nu ze als freelance tekstschrijver en webredacteur werkt, zijn beroepsonderwijs en bedrijfsleven twee constanten. Miranda schrijft toespraken voor minister Van der Hoeven en staatssecretaris Heemskerk (EZ), is verantwoordelijk voor een aantal websites van Kennisnet (het expertisecentrum op het gebied van ICT en onderwijs) en schrijft artikelen voor kranten en voor magazines in het onderwijs. Ook schreef ze een aantal boekjes voor vmbo-leerlingen met informatie over kansrijke beroepen.
Meer informatie staat op file:///E:/WerkMap/K0pij/Miranda%20van%20Elswijk/www.meicommunicatie.nl en op http://meicommunicatie.blogspot.com/



Ramon Hagedoorn is bestuurskundige en imker. Hij heeft tien jaar ervaring bij de rijksoverheid, onder andere als adviseur van minister Hermans van Onderwijs, als coördinator van een innovatieprogramma voor scholen en als programmamanager Opleidingen bij de samenwerkende Rijksinspecties.
In 2009 startte hij zijn eigen bedrijf: Bijeffect. Hij gebruikt in zijn organisatieadvies, lezingen en workshops de metafoor van de bijen om organisaties te helpen effectiever te zijn. Meer informatie is te vinden op http://www.blogger.com/www.bijeffect.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten