donderdag 15 oktober 2009

Prijs Kinderboekenweek


Landschap Overijssel presenteerde woensdagmiddag 7 oktober het kinderboek Proef de natuur in Natuurinformatiecentrum De Wheem te Balkbrug. Naast de presentatie zijn ook de drie winnaars van de gelijknamige verhalenwedstrijd bekendgemaakt. Ilja Alberts, Jos Schnitzler en Connie Harkema ontvingen uit handen van Henk Hengeveld, directeur Landschap Overijssel, de eerste exemplaren van het kinderboek. Hun verhalen vormen samen met interessante weetjes, heerlijke recepten, leuke knutseltips en prachtige tekeningen van Gerrie Bekhuis de inhoud van het boek.

Met dit boek gaf Landschap Overijssel op eigen wijze invulling aan het thema van de kinderboekenweek 2009: Aan tafel! - eten en snoepen in kinderboeken. Het boek is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiele bijdrage van de Nationale Postcode Loterij en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het kinderboek Proef de natuur is voor € 12,50 verkrijgbaar via http://www.landschapoverijssel.nl/, mailadres: a.brouwer@landschap-ov.nl of telefoon (0529) 408404.
Dit bericht is verschenen in Hardenberg nu, de Meppeler Courant en De Stentor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten